Разкритие: Дни преди смъртта си, Иван Ласкин получил изненадващо предложение

Малко преди да си отиде от тизи свят, Иван Ласкин получил оферта да се включи в най-рейтинговото предаване „Господари на ефира“. Това разкри самият Маги Халваджиян месец след кончината на добрия си приятел.

Когато научил тъжната вест душата на Маги се свила. Веднага се обадил на Алекс да й каже, че може да разчита на него за всичко. Знам, че това не помага, когато загубиш близък. Има дълъг период, в който е много-много тежко“, съчувства а Алекс продуцентът Маги Халваджиян.

Последната му среща с Ласкин е на парти на тяхната компания, където той дошъл с Алекс Сърчаджиева. Тогава се заговорили с брат му Джуди Халваджиян да го включат в екипа на „Господари на ефира“. За съжаление обаче тази идея ще остане неосъществена.

„Алкохолът не прощава, влезеш ли в този водовъртеж… Не мога да съдя никого за зависимостта му, защото тя е нещо, от което наистина няма отърване. Артистичните натури са по-емоционални и за съжаление, понякога намират утеха в пиенето или дрогата. Знам, че Иван правеше опити да се пребори, но просто някой път нещата са по-силни от човека“, допълва Маги.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ