Митьо Очите след стрелбата във „4 you”: „К`ви са тия“

Митьо Очите

Митьо Очите и Кольо Магарето били спасени след стрелбата в ресторанта „4 you” с една и съща инвалидна количка. Това стана ясно от показанията на Димитър Дженков Шкетиев, по-известен като Дженков, пред Специализирания наказателен съд, съобщи сайтът „Флагман“.

Тази седмица той бе призован като свидетел по делото срещу сочения от прокуратурата за лидер на организирана престъпна група Божидар Кузманов и още деветима подсъдими.

Във фаталния ден – 8 юни 2016 г., Дженков бил с най-добрия си приятел Никола Маринов-Кольо Магарето в бургаския бар „Кашмир“. Магарето получил обаждане от Димитър Желязков – Митьо Очите, който му казал, че ще ходи в някакъв ресторант в Слънчев бряг.

Тогава Дженков и Магарето тръгнали с автомобил към курортния комплекс, за да се присъединят към Очите. Понеже не знаели къде е ресторантът „4 you”, те минали през „някакъв офис“, където с Димитър Желязков били Сашо (Алексиев), Вили – зет на Митьо Очите, Явор (Дългия – б.р.).


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ