Бившият на Мария Илиева се сгоди за друга

b182d2cbd1451fcecf65821f252313d5_big

Георги Михайлов – бащата на детето на Мария Илиева, се сгоди за новата си половинка, пише в. „Телеграф“. Въпреки че Георги не дойде на първия рожден ден на сина си Александър, двамата с новата му избраница си подариха романтична ваканция в Париж.

За това, че Георги и Мария не са заедно, се знае от самото начало. Преди няколко месеца стана ясно, че младият татко живее в чужбина с новата си половинка. Тя се казва Владислава и е на 26 години. Сега става ясно, че връзката им е повече от сериозна и двамата са сгодени. Според близки до семейството на Георги това се е случило преди няколко месеца, а новата половинка била добре приета в семейството.

На споделени снимки в социалните мрежи се вижда и годежният пръстен на ръката на Владислава. Двамата живеят в Белгия и рядко се връщат в България. Наскоро двамата си подариха романтична ваканция в Париж, а в интернет се появиха снимки на фона на Айфеловата кула.

Мария Илиева също има нова любов в живота си. Този път певицата се залюби със своя колега Петър Бонев. Двамата са приятели от много години, но искрата между тях пламнала миналото лято.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ