Любовна драма в парламента на Св. Валентин – Елена Йончева изхвърли романтичен подарък от Вежди Рашидов (Снимка)

елена йончева 2.jpg

Любовна шега в парламента на Св. Валентин разсмя депутатите, видя репортер.

Макар и да сме свикнали в Народното събрание да гледаме непрекъснато спорове и партийни битки, на празника на виното и любовта от управляващата партия ГЕРБ се погрижиха да се възцарят положителни емоции. В парламентарен купидон се превърна не друг, а самият бивш културен министър Вежди Рашидов.

Още от ранни зори артистът обикаляше кулоарите и раздаваше на всяка срещната дама сърчица, забеляза репортер на ПИК. Представителките на нежния пол приеха с огромна радост жеста му, като дори някои от тях се щракнаха с Рашидов за спомен. Нещо повече – по време на своята любовна мисия скулптурът направи показно как се прощава на враг.

Макар и наскоро да стана ясно, че „острието“ на БСП Елена Йончева е харчила пари от фалиралата КТБ, където сериозни спестявания имаше самият Вежди, депутатът от ГЕРБ при вида на любимката на Корнелия и бивша първа дама на Станишев, веднага се втурна към нея със своя малък подарък. Учудващо този жест не трогна ни най-малко русокосата говорителка, а даже напротив – тя отказа да приеме подаръка и го запокити с все сила на земята пред погледите на невярващите й колеги.

Това обаче не отказа Вежди и той се опита да обясни на Йончева, че прави всичко, воден от своя празничен дух и че в жеста му няма капка ирония. Апелите му обаче бяха подминати безизразно, а Йончева побърза да се скрие от хорските погледи. Въпреки това от ГЕРБ са категорични, че е по-добре да има мир, отколкото война и любов вместо омраза и честитиха с усмивка празника на всички в кулоарите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ