Синоптичката Гергана Малкоданска върти тайно бизнес за милиони

1462437845

Синоптичката Гергана Малкаданска е решила да рискува и смело скача в бизнеса с имоти.

Плевенчакната е инвеститор на нова жилищна сграда в столичния квартал Бъкстон.

Красивата водеща е решила да рискува с надеждата за по-големи крайни печалби. Проектът е съвместен с бащата на сина й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Основата на блока е излята, а до края на годината се очаква да се вдигнат и етажите нагоре. Младото семейство е разработило проект, за какъвто самите те винаги са мечтали.

Сградата си има име „Кедър 1“ и е не просто поредната кооперация в столицата, а луксозна жилищна сграда с непреходна неокласическа архитектура. Сградата предлага нов поглед към идеята за лукса в съвременното градско живеене. Повечето от апартаментите в нея са с площ около 60 кв. м., което ги прави щадящи бюджета кокетни оазиси. Животът в тях по очарователен начин е свързан с покривното пространство. Разработено по уникален начин, то подарява на собствениците просторна градина-дневна под открито небе. Освен изживяването от гледката, комбинираща силуетите на града с този на планината, уникалната тераса щедро предлага възможности за комфортен и емоционален начин на живот. Предвижда се да има лятно кино на покрива за общо ползване на живущите.

Фасадата на сградата е съвременна изчистена интерпретация на класически елементи. Високите прозорци и дантелата на декоративните парапети и решетки придава лекота и усещане за art de vivre. Геометрията на фризовете и колоните балансира излъчването със строгост и аристократично достолепие.

Преди няколко месеца Малкоданска и Ковачев станаха родители на син. Младите родители минаха през тежък период, но към днешна дата всичко с момченцето е наред. А гордите родители са запретнали ръкави и работят здраво, за да могат да осигурян по-добро бъдеще на малкия Лео.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ