Разбра се какво е направил четворният убиец от Нови Искър, след като избил семейството си

31

Образувано е досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура за извършено четворно убийство в Нови Искър. Данните са съвсем първоначално. Вероятно ще има много въпроси, такива има и за нас. Към настоящия момент данните сочат а извършител на деянието един от синовете – убити са бащата, майката, брата и бабата на лицето, което ние смятаме за извършител. Не можем да твърдим кога точно е извършено това убийство. Нямаме готови експертизи, от които да видим как точно е настъпила смъртта на жертвите от Нови Искър. Това заяви преми минути градският прокурор на София Емилия Русинова във връзка с поредното зверство, разтърсило България.

„Липсват следи от огнестрелно оръжие. Единствено имаме данни за употреба на хладно оръжие и брадва“, поясни още тя за това как е настъпила смъртта на четиримата души от семейството.

Тя поясни, че 25-годишният Героги, който погуби семейството си, се е опитал се е да почисти кръвта.

„Все още не можем да кажем дали е невменяем – трябва да изчакаме експертизата“, поясни старши комисар Георги Хаджиев.

Същият от 2015 всяка година е воден на преглед в специализиран кабинет при психиатър.

Двамата бяха категорични няма данни за колективно семейно психично заболяване.

Според тях зверството е било провокирано от проблеми – „финансови и каквито и да било“. Не е имало и сигнали за семейни проблеми.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ