Три месеца преди смъртта си, Шаулич приписал имотите и милионите си! Ето какво е завещал…

2

Сръбските медии продължават с разкритията си за събитията, предшествали трагичния край на Шабан Шаулич. Само 3 месеца преди смъртта си, един от Кралете на балканската музика привикал у дома си адвокат и настоял да му продиктува своето завещание, съобщава „Sprski telegraf“.

Пред изданието близки приятели на почерненото семейство Шаулич разкриват, че една сутрин Шабан се събудил разтревожен и помолил съпругата си Гордана да телефонира на адвоката им.

„Тогава й беше казал, че от известно време не се чувства много добре и би искал да направи завещание. Тя му отговорила, че преувеличава и че има време за това. Но в крайна сметка Шабан настоял и Гордана повикала адвоката“, разказва източникът на „Sprski telegraf“.

Завещанието си Шабан подписал в семейния дом, в присъствието на Гордана. В документа певецът изрично заявава волята си, ако с него се случи нещастие, съпругата му да получи вилата им, която е оценявана на 1 милион евро. Къщата в село Кърчедин остава за внуците му, а трите апартамента в Белград получават трите деца на изпълнителя – Михайло, Илда и Санела. В завещанието си е посочи още, че съпругата и внуците му нямат право да продават къщите, докато синът и дъщерите му могат да прават с апартаментите, каквото пожелаят.

Освен недвижимито имущество, вдовицата на Шабан получава достъп и до спестяванията му. Според приятелите на семейство Шаулич, по сметките на певеца има поне 500 000 евро.

Шабан Шаулич загина в неделя, 17 февруари, в автомобилна катастрофа край германския град Билефелд.

Превод: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ