Разведена?! Венета Райкова пак се събра с Тишо! Уж разделените съпрузи се…(СНИМКИ)

Венета Райкова

Разделени, ама не съвсем… Макар Венета Райкова официално да разтрогна брака си с Тихомир Георгиев през миналата година, водещата и бизнесменът продължават да се държат като истинско семейство. От няколко дни уж бившите съпрузи отмарят в Банско и близкото село Баня, като предтекстът да се съберат отново заедно е десетият рожден ден на сина им, видя ПИК.

Патрит се роди на 18 февруари 2009 г. „На този ден преди 10 години имах родилни болки, а в момента релаксирам в 36 градусова минерална вода на 8 градуса на чист въздух“. Това написа Райкова под снимка от минералния басейн на 4-звездния хотел „Хот Спринг Медикъл енд Спа“, в който миналата есен Корнелия Нинова заведе елита на БСП на партиен семинар.

На семейната почивка Венета, Тишо и Патрик редуват спа-прецедурите с тежките софри, с които са известни механите в Банско. Рожденикът и родителите му са се отдали на кулинарен туризъм и обикалят кръчма след кръчма. Навръх рожденият ден на Патрик вчера триото си устроило пир първо в местната Бацанова махала. Там домакините се опитали да впечатлят рожденика с фламбирани гозби. Вечерта пък угощението продължило в ресторанта на хотела, където Патрик получил и торта.

Едва ли на луксозното място, в което стая за възрастни и 1 дете в момента се продава по 320 лева, бившите (според закона) съпрузи са си наели две помещения, за да не спят заедно. По-вероятно е да е обратното. Откакто съобщи, че се е разделила със съпруга си, Венета периодично се оплаква в предаването, което води, че не може да си намери нов мъж. Дали пък с Тишо не им е дошъл акълът, че и за тях, и за Патрик е най-добре да бъдат заедно…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ