На косъм от трагедията: Звезда на ЦСКА се размина с ослепяване

Цска-Ботев-враца-радост-3-1280x945

„Не виждам, не виждам!“, разкрещя се разплаканият футболист на ЦСКА Ангел Лясков, шокирайки всички по време на мача снощи с Ботев (Враца), видя репортер на колегите от „БЛИЦ“.

Лясков се е разминал с ослепяване при инцидент. Левият защитник е с разкъсан капиляр в окото и ще трябва да почива две седмици, което го вади автоматично от строя за предстоящото в неделя от 13:00 часа вечно дерби с Левски.

Лясков пострада в 70-ата минута на двубоя с врачани, когато Даниел Генов от Ботев неволно закачи дясното му око при спор за топката. Защитникът на ЦСКА получи медицинска помощ, но се наложи веднага да бъде откаран към болницата за преглед. В лечебното заведение беше установено, че има разкъсан капиляр, като се е разминал с ослепяване.

Аут за дербито с Левски е и Кристиян Малинов. Халфът на ЦСКА снощи получи пети жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ