Пребиха жестоко от засада прочутият в цяла България касоразбивач Муната, изпаднал е в кома! (СНИМКА)

Линейка спешна помощ

Един от най-добрите касоразбивачи в България е бил хванат в крачка и пребит жестоко, съобщава BulNews. В нощта на вторник срещу сряда трима души, водени от врачанина Христо Христов-Муната атакували фирмена сграда в село Оходен, където имало каса с пари.

Там обаче ги чакала засада, при която двама от бандитите успели да избягат, но Муната бил заловен. Веднага след това той бил жестоко пребит и изхвърлен край селото, като в полицията не е подаден сигнал за инцидента.

Неговите съучастници го закарали по най-бързия начин в Спешното във Враца, където обстоен преглед показал, че той е в изключително тежко състояние и веднага бил вдигнат с линейка за ВМА. Незабавно е била уведомена и полицията за случая.

В София лекарите установили, че на Муната са му счупени всичките ребра, таз, една ръка и един крак. Пробити са му белият и черен дроб и има множество порезни рани по цялото тяло.

Веднага е започнала битка за спасяването на популярния врачански касоразбивач. По неофициална информация днес Муната е изпаднал в кома и лекарите са предпазливи в прогнозите си за неговото оцеляване.

50-годишният Христо Христов е стар познайник на полицията, тъй като от дълги години се занимава с изпразването на каси. Заради тази своя дейност той е лежал и в затвора, но така и не спря да практикува този занаят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ