Мира Добрева подкара уникален лъскав джип за 100 бона! (СНИМКА)

Мира Добрева

Мира Добрева пори софийските улици с нов лъскав джип BMW за около 100 000 лева. Блондинката сама пусна в социалната мрежа кадър, в който се вижда червеният звяр от Бавария.
„Ето защо известни личности ходят да се резилят във „ВИП Брадър”! Сигурно си го е купила с хонорара от шоуто. Но струваше ли си голямата излагация. За материални придобивки са готови на всичко”, коментират във „Фейсбук“.

Другият вариант е да ѝ го е купил мъжът ѝ Жоро Торнев, за да замаже някоя своя изневяра, допускат близки на Мира. За палавия нрав на съпруга си преди време се ожали самата тя публично.
Красивата водеща от Златоград работи в БНТ срещу скромна заплата, но от много години се радва само на класни автомобили.  Преди червения джип Добрева шофираше сребристо BMW Х5 за около 50 бона. Новият ѝ звяр не е поръчков, но има всички нужни екстри, отговарящи на звездния статут на собственичката.

Независимо от неголямото си възнаграждение в телевизията Мира обича да демонстрира висок стандарт на живот, скъпи тоалети и аксесоари.
Случайно или не, тя взе точно 100 бона от участието си във „ВИП Брадър”. А преди да влезе в Къщата, твърдеше, че се е „продала” на шоуто, защото имала банков кредит, който трябвало да изплаща.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ