Румен Петков срази Нинова за бойкота в парламента! Зададе ѝ много неудобен въпрос

37991251_2169903039955305_8771214660369121280_n

Защо участват в избори? Този неудобен въпрос зададе Румен Петков на БСП и Корнелия Нинова от ефира на Нова телевизия.

„Така не се прави – каквото кажа, това ще стане. Това беше едно време. Знаят го и някои лидери в БСП, които навремето са били в СДС. БСП се държи така: или моето, или нищо. Това не е проява на парламентаризъм“, продължи с ударите лидерът на АБВ.

„Усещането за самодостатъчност води до самота. А самотата е лошо нещо и в политиката, и в личния жимот“, коментира Румен Петков.

„БСП не за първи път напуска парламента. Някой да си спомня как се върнаха предишния път? Доста конфузно. БСП извадиха си кметовете от Националното сдружение на общините и то в момент, когато се решаваше какво ще се прави с малките болници. Така не се прави“, даде пример Петков за странните ходове на Нинова.

На въпрос дали АБВ има желание да се коалира с БСП за евроизборите Петков заяви, че партията му има воля да се промени моделът на управлението. „Водим разговори с партньори в лявото и центристко пространство“, разкри лидерът на партията.

Лидерът на АБВ не подмина и коментарите на Цветан Цветанов за отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев и това, че в България е използван Новичок. „Това лице говори пълни глупости, и това не е първата. Той ходи и плещи глупости навсякъде. Не е хубаво за България, че Цветанов си плати една закуска в САЩ с коментари по адрес на Русия. Русия не е враг на България“, отсече Петков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ