Валери Симеонов на практика обяви края на Обединени патриоти! Всеки тръгва сам

валери симеонов

В Обединени патриоти няма откровеност, честност и почтеност и това разяжда вътрешните отношения. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов в интервю за предаването „Свободна зона“ по ТВ Европа.

Днес ще има Коалиционен съвет, но ще видим кой ще дойде и как ще се проведе – можем само да гадаем. Дали ще има окончателно решение за евроизборите също е въпрос на няколко часа изчакване, заяви Симеонов.

Той посочи, че по никакъв начин няма да позволи някой да поставя ултиматуми какво да се прави. При коалиция от три независими партии всяка трябва да зачита мнението на другите и може да си позволи да си прави предложения, но в никакъв случай не трябва да ги поставя под условия. Мисля, че резултатът от този Коалиционен съвет е предопределен, защото вече виждам по билбордове в София образа на Ангел Джамбазки, което ясно говори, че приказките на Каракачанов, че най-добрият вариант е да се явяват трите партии заедно всъщност са мимикрия, зад която се крие евентуално самостоятелно явяване на ВМРО. Няма откровеност, честност и почтеност в нашите отношения. Това разяжда вече вътрешните отношения, доверието и т.н., коментира Симеонов.

Попитан как може да се чете знакът, че НФСБ издигна кандидатурата на Валери Симеонов за водач, той коментира, че това е отговор на поведението на останалите две партии. От една страна, една такава полуприкрита кампания като на ВМРО, от друга страна при „Атака“ имаме обединение, декларирано с една телевизионна особа, случайно влязла в политиката, какъвто е Бареков – с парите на КТБ, или с други думи, с нашите пари, коментира той и посочи, че е естествено НФСБ да последва линията да се даде възможност на местните организации да номинират кандидати.

Иначе нашата партия даже доста изостана с подготовката на евроизборите, защото невероятно лоялни и почтени, както сме били винаги, заяви Симеонов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ