Само в 7DniBulgaria.bg

Кмете Икономов, питай Цветанов защо го е срам да каже, че е бил в Банско!? За срам си е

7 Dni Bulgaria27.02.201992660
георги икономов, цетан цветанов

Кметът на Банско Георги Икономов бе радостно превъзбуден този уикенд. Нормално, цял свят говореше за града му, защото там гостуваха най-големите скиори на планетата. Кеф ти Хиршер, кеф ти Пинторо, кеф ти Кристоферсен.

Над 300 милиона зрители видяха къде наживо, къде на запис, къде в информационни емисии кадри от Банско! Наистина световна работа!

И изведнъж Икономв се похвали, че му гостувал големият приятел на ските Цветан Цветанов. Лошо няма, да си гостуват, от една партия са. Лошото е, че откакто тази партия е на власт – вече 10 години, в България няма ни построен, ни планиран, ни замислен лифт. В същото време за тези 10 години Швейцария, Австрия, Италия и Франция построиха над 250 нови лифта!

250 на нула!

Няма друго място, където България да загуби с такъв унизителен резултат. Освен в лифтовете. Това означава само и единствено, че ГЕРБ е против лифтовете, против туристическия бизнес, против нови Алберт Попов, Радо Янков, Сани Жекова…

Неслучайно Цветан Цветанов, който на своята страница не пропуска да се похвали дори със снимки с починали албански лидери, сега не написа нито ред за посещението си в Банско. Срам го е сигурно. Най-вече от хората, на които преди всеки вот обещава нов лифт. И така до следващата предизборна лакърдия.

А иначе е толкова просто. И дано кметът Икономов го е разказал на своя скъп гост. Достатъчно е ТЯХНАТА партия да вкара 4 законови поправки. Може и депутат от Банско да ги внесе, има такъв, ако не знаете.

 

 

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ