Шофьорът на президента с Деси Радева в колата навлязъл в насрещното, глобиха го

Румен Радев, Десислава Радева

Полицията е глобила с 30 лева шофьора от НСО, чийто автомобил е влязъл в насрещното движение, докато е превозвал съпругата на президента, пише „Фактор“.

Освен това началникът на екипа за охрана е наказан по дисциплинарен ред. Такъв е резултатът от скандала, по който се шумя доста през ноември миналата година, особено след като дни наред нямаше информация какво точно се е случило и кой е отговорен, а Националната служба за охрана (НСО) и полицията спореха с недомлъвки чрез медиите.

НСО е обект на изострено внимание от страна на данъкоплатците заради специфичната ѝ работа, от която могат да се ползват много тесен кръг хора. Един от най-видимите „ефекти“ от дейността ѝ за обикновените граждани е „специфичното“ движение на лимузините по пътя. Авторът на клипа обясни, че бронираният мерцедес на НСО в грубо нарушение на правилника се е движил обратно на движението по еднопосочната улица „Фритьоф Нансен“, за да закара съпругата на президента Румен Радев Десислава до магазин в центъра на София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ