Само в 7DniBulgaria.bg

Страшна драма в Пловдив: Известна лекарка се самоуби, хвърли се 7-ия етаж

Линейка

Известният лекар от Пловдив – д-р Галина Арабаджиева е жената, която сложи край на живота си, като скочи от седмия етаж на жилищен блок на ул. „Младежка“ в Пловдив миналата седмица, съобщава „Трафик нюз“.

47-годишната д-р Арабаджиева беше лекар-специалист „Дерматология и венерология” и холистичен лекар с практика в областта на лечебното хранене, диетиката и хомеопатията.

Тя използваше технологиите, за да изследва пигментни изменения, злокачествени кожни образувания и да търси лечение на различни заболявания. В своята практика лекарката от Пловдив е помогнала на стотици пациенти. Те я описват като лъчезарен, усмихнат и позитивен човек. Близките и хората, които я познават, са шокирани от решението й да сложи край на живота си.

В последните години освен на лечението на кожни болести, д-р Арабаджиева се беше посветила на решаването на здравословните проблеми на хората с прилагането както на конвенционални, така и на алтернативни методи.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ