Хилда Казасян заголи бедра пред публиката на „Като две капки вода“

8738a2d42a75fbf0f6ce5e039423bd97_big

Снощното предаване на „Като две капки вода“ определено прикова погледите на зрителите както пред екрана, така и на тези в залата. По време на живото предаване водещият Димитър Рачков заяви, че от следващия понеделник вече ще е в „Шоуто на Слави“.

Както можеше да се предположи, това бе поредната шега от негова страна към продуцента Маги Халваджиян, но изцепките му не свършиха там. Щом приключи изпълнението на Папи Ханс водещият почна да се шегува жестоко, което пък изнерви Хилда Казасян, която през това време коментираше изпълнението на Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Тя не издържа и реши да обърне гръб на водещите Рачков и Васил Василев – Зуека.

Примерът ѝ последваха и останалите членове на журито – Халваджиян и Димитър Ковачев – Фънки. Папи Ханс пък коленичи пред нея, за да чуе по-ясно коментара ѝ. Точно в този момент обаче камерите изловиха как Казасян е преметнала крак върху крак и в ефир се появи безпрепятствена гледка към бедрата ѝ. Хилда беше обула къса пола и всичко бе на показ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ