Звездни неволи: Антонина Стоянова качи 15 кг и се сбръчка

Антонина Стоянова2

В навечерието на 66-ия си рожден ден бившата първа дама Антонина Стоянова събра близки и приятели в Националната галерия „Квадрат 500“ на откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“. Съпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години и от вида ѝ останаха изненадани всички гости на събитието.

Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, е сериозно напълняла и повехнала. За последно Антонина грейна на корицата на известно наше модно списание, където бе с поне 15 килограма по-слаба. Макар за откриването на изложбата г-жа Стоянова да бе подбрала семпла асиметрична рокля в черно и бяло, с която вероятно е целяла да скрие натрупаните излишни килограми, ефектът бе обратен. Стилният тоалет разкри, че се е разширила в ханша и е оформила корем. Макар специално за повода съпругата на Петър Стоянов да бе посетила фризьор и гримьор, професионалният макиаж бе успял да скрие само част от бръчките по лицето ѝ, но не и следите на времето по шията ѝ.

Въпреки че е видимо остаряла, Антонина не е променила стандарта си на живот, защото отново прикова погледите на присъстващите върху скъпите си бижута. На ушите и врата ѝ висяха същински ювелирни произведения на „Шанел“, а наша справка с онлайн магазина на една от най-престижните френски модни къщи показва, че подобни обици с перли се продават за 10 хиляди долара, а масивните колиета започват от 10 и стигат до 40 хиляди долара. Бижутата със сигурност са закупени от чужбина, тъй като марката няма собствен магазин у нас.

В последните години Антонина прекарва по-голямата част от времето си в Женева, където работи към Световната организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център. Бившата първа дама живее все така луксозно в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка, които се равняват на около 30 000 лева, както и на безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билета месечно, за да се връща до дома.

Източник: „Ретро“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ