Само в 7DniBulgaria.bg

Мамка му и прасе, ще взема и аз да се обрежа!

сюнет

Номенклатурчик, облечен с власт, предложи на цитганите в „Столипиново“ и „Шекер махала“ да се опростят 1,6 милиона лева дългве. Причината – така и така ВЛАСТТА НЕ МОЖЕЛА ДА СИ ГИ СЪБЕРЕ.

Днес по предложение на ГЕРБ и ДПС, Народното събрание опрости 8 милиона лева задължения на Главното мюфтийство.Причината – горе-долу същата.

Народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева обеща миналата година в ромския квартал ”Боровец”, че всеки, който гласува за партията на Бойко Борисов, ще получи опрощаване на сметките за вода, писа „Кърджали бг вести“.

В Дупница опростиха по давност сметки на семейства от ромската махала за над 120 000 лева. В Козлодуй направиха същото със сметки за над 80 000 лева.

В Сливен опростиха сметки за ток на циганското гето за близо 3 милиона лева, защото бил изтекъл срока по давност и ЕВН няма право да си търси парите!

Има и още, и още, и още…

На цигани, турци и всякакви други малцинства в последните години бяха опростени дългове за над 200 милиона лева! Опростиха им ги, защото с техните гласове избират такива като ГЕРБ и ДПС, които след това си ги взимат от нашия джоб!

Мамка му и прасе, ще взема и аз да се обрежа! Какво тук значат някаква си два сантима кожа, когато, ако си българин, ти смъкват по три такива!?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ