Пада ли Бойко Борисов: Цветан Цветанов вече е депутат на ДПС!?

бойко борисов, мустафа карадайъ

Случилото се днес в Парламента, за пореден път вади на бял свят зависимостите на Цветан Цветанов от ДПС! Нещо повече, бившият полицай вече брани в Народното събрание  някои законопроекти на ДПС по-яростно от самите депутати на Доган.

Което рано или късно ще изяде главата на Бойко Борисов! В последните месеци премиерът няколко пъти стопира прокарани от Цветанов в Парламента закони и решения. Последното – законопроектът за прага за гласуване. За него Цветнов обяви на гербаджиите, че трябва да го гласуват, за да не дразнят ДПС, иначе няма…кабинет!

Давате ли си сметка какво се случва? Дава ли си Бойко Борисов сметка какво се случва? Цветанов играе с ДПС, всички активи остават за него, а пасивите се пишат на сметката на премиера. Всички нападат Бойко, че управлява с ДПС. А никой не скача на Цветанов, че чрез Парлмента заставя ГЕРБ да управлява с ДПС. Всички питат Бойко като се погледне в огледалото вижда ли Пеевски. Но никой не задава на Цветанов въпроса: Защо гласува всяка законова диария на Пеевски!?

Всъщност за Борисов най-важно е да зададе на Цветанов въпроса чий депутат е. И очаква ли от ДПС да го сложи на мястото на Бойко?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ