Само в 7DniBulgaria.bg

Бербатов се завръща в дома на ЦСКА тази събота?

ber226

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов е чакан от червените фенове на „Българска армия“ тази събота, пише „Меридиан Мач“.

Тогава ЦСКА приема Берое в последния двубой от редовния сезон в Първа лига. Славният нападател е добър приятел с наставници на беройци и не рядко гледа мачовете на тима. Бербатов се появи дори на двубоя със Септември в София. Не се знае обаче дали този път Димитър Бербатов няма да избере да гледа двубоя по телевизията, тъй като не се знае как ще бъде посрещнат от феновете, продължава изданието.

Причината е, че две седмици преди подновяването на сезона от ЦСКА му предложиха да се завърне в клуба, но така и не получиха отговор. За предложението призна главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов. Агентът на Бербатов Емил Данчев пък заяви, че дори и мълчанието е вид отговор.

За последно Бербатов беше близо до ЦСКА при празненствата около 70-годишнината на армейското дружество, когато слезе от хеликоптер на терена на Националния стадион в компанията на Димитър Пенев и Христо Стоичков.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ