Родна медия хвърли бомбата: Бербатов подписва с ЦСКА

11111111111

Ще облече ли Димитър Бербатов екипа на ЦСКА? Въпросът продължава да витае из футболното пространство, след като 38-годишният ветеран вече получи предложение да заиграе отново на „Армията”.

Според източници на БЛИЦ Бербо е имал преди няколко дни пореден разговор с шеф от Борисовата градина, на когото заявил, че ще даде окончателния си отговор в началото на следващата седмица.

Новата идея на ЦСКА е Митко да подсили тима за плейофната фаза на Първа лига, която стартира след две седмици.

Както е известно, в събота „червените” посрещат Берое в последен мач от редовния сезон, а после предстои пауза заради старта на европейските квалификации на националния отбор.

Ако Бербатов даде съгласието си и подпише с ЦСКА, той ще има десетина дни да тренира и свикне с обстановката в „армейския” лагер.

Както вече се писа, той е очакван на двубоя в събота, когато един срещу друг ще застанат бившият му тим и този, в който треньор е най-добрият му приятел Александър Томаш.

Под сурдинка обаче се говори, че шансовете Митко да се появи на стадиона за въпросната среща са минимални.

Припомняме, че Бербатов в момента е свободен агент и въпреки че трансферният прозорец у нас е затворен, това няма да му попречи да облече червения екип. Стига, разбира се, да приеме офертата на ЦСКА.

„Надежда има и ще чакаме до последно. Бербо може да ни помогне много в битките и за първенството, и за Купата на България”, коментираха от „Армията”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ