Димитър Рачков призна, че страда от странна болест и проговори за куриозна случка в дискотека!

Димитър Рачков

Телевизионният водещ Димитър Рачков разкри за много странна случка от живота си. Пред Нова телевизия актьорът обясни за едно свое посещение в дискотека в Търново, завършило с куриозен гаф.

„Когато ме видя, управителят ме помоли диджейят да съобщи на клиентите, че съм специален гост. Аз отказах, но той настоя. След минутка чух диджеят да казва: „Дами и господа, тази вечер наш гост е големият актьор Краси Радков“, разказа с усмивка Рачков.

Той призна, че не обича да бъде сред т.нар. „хайлайф“. Общувам с приятели от детството. Предпочитам по-спокойните места за релакс“, каза още телевизионният водещ.

Актьорът призна, че страда и от странна болест, от която страдат все повече млади хора. „Имам проблем с пристрастяването към телефона. Завиждам на хората, които могат кажат само три думи и да затворят телефона. Най-кратките ми разговори са по 5-6 минути“, сподели той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ