Само в 7DniBulgaria.bg

Здравословен проблем накара Гришо да потърси спешно Шарапова, тя е откликнала веднага

1552466458610x

Григор Димитров и Мария Шарапова са подновили своята връзка. Но не любовна, а приятелска. Преди няколко дни Гришо първи е потърсил Маша за съвет и тя откликнала на зова му.

Рускинята претърпя наскоро операция на дясното рамо. Любопитното е, че най-добрият ни тенисист има същия здравословен проблем като нея – мъчи го коварен тендинит.

Заради болките и дискомфорта Шарапова реши да легне под ножа и в момента се възстановява.

При Гришо голямата дилема е дали също да се подложи на операция.

Медицинският щаб на Григор Димитров е категоричен – той не бива да се оперира. Същото твърдял и легендарният Андре Агаси, който е съветник на Гришо.

Американецът, който е носител на 8 титли от Големия шлем, е имал същия проблем преди много години. Тогава обаче благодарение на успешна рехабилитация е отървал хирургическата интервенция. Сега Агаси бил категоричен за проблема на Гришо – никаква операция.

Григор обаче искал да чуе друго мнение. И след като прочел за случилото се с Шарапова, решил да я потърси.

В началото се притеснявал, че Маша може да го отреже и да не му отговори на повикването. Но тя му вдигнала още от първия опит. Била повече от радушна и добронамерена. И посъветвала Григор да направи като нея – да се оперира. Така той щял завинаги да премахне проблема.

„Мария даже е била готова да даде на Гришо координатите на лекаря, който я оперира. Но нашият засега изчаква, тъй като не е решил нищо на 100 процента. Шарапова твърдяла, че по-добър хирург няма никъде по света и гарантирала, че Григор ще се възстанови бързо и ще се върне още по-силен на корта”, твърдят наши информатори.

Както е известно, именно заради дясното си рамо Димитров пропусна всички турнири след Аустрелиън Оупън до момента.

„При Гришо всичко може да се очаква. Той е дал заявка за участие в следващия турнир – в Маями, след като отказа Индиън Уелс. Да, болките ги има, но съществува вероятност да се пусне в предстоящата надпревара с болкоуспокояващи инжекции. Вярно, че шансът е минимален, но… Всичко зависи от специалните процедури, на които се е подложил в края на миналата седмица. Те може да го закрепят, но само временно. Което си е риск голям”, добавят източниците на колегите от БЛИЦ.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ