Доволен ли е Димитър Рачков от заплатата си?

Димитър Рачков

„Моята заплата – ние сме на социални помощи в „Халваджиян ООД“, знаете при кого работя. На солети сме. По 6 лева повишение дадоха. Преди само водихме, сега строим, чистим.“ С присъщия си хумор започна интервюто пред красивата руса репортерка на „На кафе“ Ина Чочева комикът и водещ на „Като две капки вода“ Димитър Рачков.

Той сподели за сутрешното предаване каква тежест е да си публична личност: „Не си слагам ореол, но се опитвам да спазвам всички норми. Като съм на екран е важно да спазвам всички норми и да съм пример за всички“, заяви той.

„Не държа да съм част от хайлайфа. Обичам да общувам с приятели от детските години“, призна той. Рачков разказа, че често го бъркат. „Знаете, че има и други комици с подобни на моята фамилия – Радков, Рядков, Ранков. Бъркат ме понякога. Влизам преди време в една търновска дискотека и управителят казва „Много се радвам, че сте сред нас. Държа да обявя на гостите, че сте тук. Приех. След малко обаче чувам от диджея на дискотеката – „Дами и господа, сред нас е големият артист Краси Радков.“ Реших да си тръгна“, призна си през смях Рачков.

„Предпочитам да съм този, който стои по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията и искам да съм малко на втори план в живота“, разкри той.

Публикувано във факти.бг:
„Много обичам сина си. Не сме го подтиквали да играе, той сам искаше. Притеснявах, се че ще кажат, че сме го уредили детето си в сериала „Откраднат живот“. Той обаче иска да е артист, винаги ще го сравняват с мен и тежестта ще е много голяма“, смята Рачков.

В коментар към интервюто, водещата Гала разкри, че всъщност е герой в едно от представленията на комика. В него той имитира как тя и д-р Папазова дишат с половите си органи. „Крайно съм възмутена. Потънах от срам, когато го гледах. Трябва да си обнови репертоара. Доктор Папазова вече не се изявява при нас“, отсече троснато тя.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ