Само в 7DniBulgaria.bg

Извънредно! Младен Маринов с горещи разкрития за убийството в София: Има ли задържан?

Image_6932250_126

Депутатите от парламентарната комисия по сигурност и вътрешни работи изслушва вътрешния министър Младен Маринов. Преди началото на комисията Младен Маринов отговори на въпроси на журналисти.

Вътрешният министър даде подробности за убийството на възрастна жена в София. „Има задържано лице, което е съпричастно към убийството на 64-годишната жена в София. Те са в роднински отношения. Работим основното по версията за битов инцидент или междуличностни отношения. Има свидетелства, че е имало конфликти и насилие“, обясни той.

„Обръщаме сериозно внимание на заплахите за европейската сигурност. България е активна страна по отношение на обмен на информация и взаимодействие с Европол, включително и последните операции, които се извършиха по системата „Кавала“. Предстоят и други операции, които искат сътрудничество с Европол, защото това е европейският хъб за информация“, заяви Младен Маринов.

„Правим всичко възможно за киберсигурността. Винаги сме реагирали своевременно при всички заплахи“, каза още вътрешният министър.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ