Само в 7DniBulgaria.bg

Пенсионерите масово се обединяват срещу Тита! Оказа се, че именно те са платили скъпите й клипове

тита3

Пенсионерите в Силистра масово се обединяват срещу една от тийнсензациите, Христина Христова, по-известна като Тита, която е тяхна съгражданка.

Възрастните хора са бесни, че трудът им е бил ограбен чрез бащата на певицата Милен Пенчев – шеф на НОИ в Силистра. Той бе задържан заради участие в престъпна схема за осигуряване на високи пенсии срещу подкупи от порядъка на 10 хиляди лева. Така се оказва, че възрастните хора, които живеят обидно бедно, са спонсорирали скъпите клипове на младата звезда, писа „Галерия“.

Нашумялата изпълнителка, която въпреки невинния си вид пее парчета с вулгарни текстове, в които неизвестен герои иска да й пръсне дисплея и панела, е сред звездите в шоуто „Като две капки вода“ и дори спечели в първото състезание с имитацията на Кристина Агилера. Впоследствие се оказа, че докато е пял колегата й Милко Калайджиев, на екрана за гласуване е бил изписан номерът на Тита. Мнозина заподозряха, че грешката не е случайна, тъй като режисьор на „Капките“ е Кирил Киров – Кико, който пък е продуцент на Тита чрез общия си лейбъл с Криско „Адаманд“.

19-годишната силистренка се сринала психически след ареста на баща си и публичното унижение, на което е подложена фамилията. Тита плачела постоянно, не можела да се концентрира и се чудела дали е в състояние да продължи участието си в шоуто.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ