Благо побесня, удариха жестоко по джоба му

1552483420untitled

Депутатите гласуваха на първо четене промените в Закона за здравето, с които се забранява пушенето на наргиле на закрити обществени места. Това удари жестоко по джоба на Благой Георгиев и неговата половинка Златка Райкова.

Именно по тази причина бившият национал е бесен. Неговите финанси така или иначе в момента не са в добро положение, а новият закон ще доведе до загуби за Благо в размер на 10 000 лева месечно.

Джизъса и половинката му са рекламни лица на едно от хитовите наргиле заведения в Студентски град. Двамата получават солидния петцифрен хонорар месечно именно, за да рекламират наргилетата и заведението. С новия закон обаче Благо и управата на бара ще трябва да преустановят своите рекламни отношения.

Благо се оплака още при обсъждането на закона, но за негово съжаление той официално бе приет. Футболистът не може да си намери място от яд и обмисля как да компенсира загубите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ