Само в 7DniBulgaria.bg

Продуцентът на „Господари на ефира“ проговори – връща ли се шоуто на екран?

Image_7079106_126

Телевизионният продуцент Джуди Халваджиян даде ексклузивно интервю пред колегите от ПИК, в което разкри какво се случва с преговорите за „Господари на ефира“. Припомняме, че в края на миналата година договорът на шоуто с Нова телевизия изтече и оттогава продуцентската къща на Джуди Халваджиян преговаря с различни телевизии за излъчването на „Господари на ефира“. Продуцентът обяви, че преговорите продължават, но няма условия за сключване на договор и подчерта, че не става дума за пари.

– Г-н Халваджиян, как вървят преговорите за излъчването на „Господари на ефира“?

– Преговорите си продължават. И ние чакаме да разберем дали ще има развитие. На този етап няма условия, за да има развитие и да се случат нещата. И не става въпрос за пари.

– А за какво става въпрос?

– Не мога да ви кажа. Когато се изяснят нещата, тогава ще ви кажа всичко.

– Все още ли всички телевизии са опция пред „Господари на ефира“, стига да заслужават предаването, както преди време се изразихте отново пред нашата медия.

– Всичко е опция. На този етап няма условията, за да има разбирателство.

– Не се ли притеснявате от загуба на интерес и зрители, след като толкова дълго време „Господари на ефира“ отсъства от екраните?

– Не се притеснявам. Шоуто „Господари на ефира“ за 16 години е показало какво може и какво прави, така че не се притеснявам от нищо.

– Вие сте основният преговарящ за излъчването на „Господари на ефира“. От Вашите наблюдения вярвате ли, че ще се стигне до благоприятна развръзка?

– Не знам. Зависи от много неща. Пак казвам, на този етап няма условия, но преговорите продължават под една или друга форма.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ