Само в 7DniBulgaria.bg

Разплете се мистерията с жестокото убийство на столичанката Розалина: Извършителят на зверството е нейния син?

Полиция и лента

64-годишната Розалина Цанкова, която беше намерена мъртва в дома си в столичния квартал Дианабад късно във вторник, най-вероятно е станала жертва на семеен скандал.  Жената е убита след удар с нож в гърдите, съобщава TrafficNews.bg. От полицията обявиха, че има задържан за убийството. Според съседите най-вероятно това е нейният син.

Криминалистите смятат, че убийството е станало още в неделя. Розалина е работила в кухнята на столичен хотел и след като не е отишла на работа два дни, нейните колеги са дошли да я търсят.

Според съседите на жената синът й живеел в апартамента, но понякога преспивал другаде и не се прибирал. Двамата често влизали в разправии, най-вече заради пиянството на мъжа.  Често се случвало почерпеният син  да се заключва в жилището и да не пуска майка си да влезе, когато тя се прибирала от работа.

Налагало се Розалина да търси подслон при комшиите, а един от тях дори два пъти разбивал вратата, за да може тя да влезе в дома си.

Самата Розалина била е добри отношения с всички в блока. Не се е оплаквала да е бита от сина си, а и не се е появявала с видими белези.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ