Лъжа е, че животът на Мариана Векилска е цветя и рози! Вижте цялата истина за пребиваването ѝ в Брюксел!

Мариана Векилска

„Лъжа е, че животът на Мариана в Брюксел е цветя и рози. Налага й се да живее под един покрив с дъщеря си и гаджето й, тъй като не може да си позволи скъпите квартири в района.“

Това твърди пред „Галерия“ близка до Мариана Векилска, пожелала анонимност. По думите й, бившата водеща на Би Ти Ви не се е преместила в Белгия „от хубаво“, нито пък новата й работа в Еврокомисията е толкова приятна, колкото я описва Мариана.

Оказва се, че ексжурналистката отдавна имала планове да се измести при дъщеря си в Белгия. Габриела завърши миналата година „Бизнес и Икономика“ в Холандия, а живее в Брюксел, откъдето е гаджето й. Векилска от близо 2 години си търсела работа там, а след последните скандали около любовния й живот, била готова да работи и като хигиенистка, само и само да се махне от България.

Последните й снимки от Холандия заблудиха масата, че бившата водеща обикаля туристически дестинации и се забавлява. Всъщност двете с дъщеря й са ходили до университета в градчето Маастрихт, откъдето Габриела трябвало да си вземе дипломата.

Позитивното в цялата ситуация било, че покрай новото си амплоа Векилска успяла да затопли отношенията с бащата на дъщеря си – Георги Донков. Бившият й мъж живееше в Германия от години, където дълги години бе футболен треньор. Мариана винаги е казвала, че Донков не й е помагал финансово, откакто я зарязал бременна.

От няколко години насам обаче бившият футболист поддържал добри отношения с дъщеря си и дори й помагал с таксите за университета. Откакто живее при Габриела, Векилска и Донков все по-често се виждали.

Бившата водеща на „Тази събота и неделя“ има и син от радиоводещия Симеон Колев.

13-годишният Момчил остана у нас при баща си, като плановете на Мариана са да го запише в частно училище в Брюксел.

Припомняме, че според упорития слух, бившата водеща избягала от България след тежката раздяла с актьора Калин Врачански.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ