Наша „златна“ гимнастичка показа кадри от плажа и сложи Николета и компания в малкия си джоб (Снимки)

Заснемане

„Златната“ Християна Тодорова се запозна с най-старото племе в Доминиканската република. 24-годишната бивша гимнастичка е в Пуерто Рико от началото на януари.

Тя замина за островната държава, за да дава консултации като треньор.

Наскоро обаче, тя отскочи за кратко до съседната карибска държава — Доминиканската република или Доминикана.

По време на екзотичния си престой там Хриси опита какво ли не — гмуркане с водолазна екипировка, разходки до водопади, латино танци по улиците на Сан Хуан и какво ли още не, пише в. „Телеграф“.

За пътуването си до Доминикана красавицата разказа в Instagram, а разказът ѝ бе съпътстван от красиви снимки.

„8 март ме доведе тук. Решенията в последния момент, тези първичните и необмислените, невинаги са грешни. Доста често се оказват едни от най-приятните“.

В последните дни Тодорова, която е бронзова медалистка с ансамбъла от Рио 2016 и международен съдия, обиколи остров Испаньола.

Доминиканската република заема 2/3 от него, а българската звезда го разгледа с бъги, по време на офроуд пътуване.

Тя дори срещна представителите на най-старото племе на острова — таино. Това са коренните жители на Карибския басейн — първият от Нови свят, на който Христофор Колумб попада по време на пътешествието си през 1492 г.

Испанците покоряват племето таино към края на XV век, като войната, европейските болести и тежкото робство почти унищожават местното население.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ