Отмъщение: Стайко Стайков предал Жоро Шопа, след като го обрал с 1 млн. евро на комар!

Стайко Стайков

Стайко Стайков, синът на алкохолния олигарх Миню Стайков стои в дъното на зрелищните арести в курортното селище Кабрера де Мар край Барселона от миналата седмица. Припомняме, че арестувани бяха дясната ръка на Евелин Банев-Брендо, Георги Семерджиев, и издирваните от миналата есен Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Ключова роля за арестите е изиграл бившият зет на Арабаджиеви – Стайко Стайков, разкрива седмичник, позовавайки се на високопоставен представител на родните служби. 30-годишният син на Миню Стайков също бе издирван месеци наред от прокуратурата и Интерпол заради обвинения, че е ръководил заедно с баща си нелегални фабрики за цигари.

Ако се вярва на мълвата, която се носи из структурите на МВР, Стайков-джуниър е договорил с високопоставени прокурори свободата си срещу ангажимент да предостави на родните власти точна информация къде се укриват Арабаджиеви. Освен това Стайко Стайков е във война и с Жоро Шопа, който му кумува на сватбата с Алекс Арабаджиева. В основата на конфликта им е комарджийски загуби на Стайко, натрупани за два месеца през 2016 г. Синът на Миню загубил близо 1 милион евро, но в последствие установил, че е бил мамен от кума си Семерджиев с изпилени зарчета.

Според източници на изданието, родната прокуратура е постигнала договорка с испанските власти за размяна на Семерджиев, Ветко и Маринела с издирвания от тях топтрафикант Хорхе Арбиза. 43-годишният испанец бе арестуван във Варна само преди дни, след като се укривал в Морската столица близо година. Абриза ще бъде екстрадиран в Испания до месец, а до средата на април се очаква у нас да бъдат върнати и обитателите на вилата с кулата в Кабрера де Мар.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ