Жестоко меле: Мерцедес се удари челно в ТИР на Е-79, загина човек

Полиция

Камион и автомобил се удариха челно на главен път Е-79 между Ботевград и Скравена. Инцидентът е станал около 8.30 часа, ударили са се тежкотоварен камион със софийска регистрация и кола. По неизяснени засега причини шофьорът на лек автомобил „Мерцедес“ е навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в идващия камион. Загинал е на място. Шофьорът на камиона е с отрицателна проба за алкохол.

Втори човек от колата е закаран в болницата в Ботевград в тежко състояние и в момента медиците се борят за живота му. На този етап няма официална информация кой е шофирал автомобила и кой е неговият спътник.

Сблъсъкът е бил толкова чудовищен, че от леката кола не е останала здрава част. Ня мястото на тежката катастрофа работят дознатели и се очаква пред следващите 2 часа пътят да остане затворен. От АПИ вече обявиха обиколни маршрути за пътуващите към Дунав мост 2 и София.

Движението се осъществява по трасето Ботевград – Мездра в посока София е пренасочено през Ребърково и Своге.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ