„Ще ти отрежа главата като на пиле!“: Мъж грабна нож да заколи жена си, развръзката бе изненадваща

Прободе с нож

За 72 часа е арестуван 47-годишен мъж за поредица закани за убийство към майката на детето му. Извършителят и пострадалата живеели в общо домакинство, съобщиха от прокуратурата.

От прокуратурата посочват няколко дати, на които 47-годишният мъж е отправил закани към майката на детето му:

– за периода от 23.01.2019 г. до 13.03.2019 г. в София, в дома им, се заканил с убийство на жената, с която живеел на „семейни начала“, имали и общо дете. Заканата би могла да възбуди основателен страх, че подобни намерения може да бъдат изпълнени.

Мъжът допрял нож до гърлото на жена си с думите: „Ще те убия, ще те разфасовам, ще ти отрежа главата като на пиле и ще те пратя в гроба при майка ти“.

На 2 февруари 2019 г., също в дома им в София, се повторили действията с кухненския нож с нова закана. На 13 март 2019 г., в дома им, той удрял с ръце и ножица жената, с която живели на семейни начала, по лицето. Физическото насилие е придружено с вербално. Според магистратите подобни закани могат да събудят страх в потърпевшата за нейния живот.

Утре ще бъде разгледана мярката за неотклонение и ще стане ясно дали мъжът ще остане постоянно в ареста.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ