Този млад българин, взриви цялата мрежа, заради това, което направи в кв. „Лозенец” (СНИМКА)

знаме

Родолюбив млад българин се превърна в истински герой в мрежата. Мъжът се прослави заради снимка, която се появи във фейсбук  групата „Забелязано в София”. 

На кадъра, който за броени часове се превърна в истински вирус, е запечатан мъж, който е решил да разкраси една от гаражните врати в квартала с ликовете на големите български революционери Христо Ботев и Васил Левски. Неизвестният художник със спрей в ръка довършва портрета на Апостола на свободата.

„Респект за: Идеята… И за таланта!”, гласи текстът към кадъра, който бе споделен дори и в групата „Българи в САЩ”.

„Браво, нека на повече места да има такива неща!”, отбелязва с възхищение дама от столицата.

Друг пък със съжаление отбелязва, че „скоро някое напушено гимназистче ще ги надраска”.

Намират се и такива, които не одобряват идеята на младежа. „Ужас! Удивявам се колко много народ ръкопляска на нещо, което ми става все по-противно. Като се започне с байрячетата, потурите, хорАта, Динковците и се стигне до боята по трафопостове и гаражи, ако видеха това Левски и Ботев биха извръщали глава от неприязън към кривопотръгналия новопатриотизъм. Че той няма нищо общо с чистите идеали на тези уникални хора в историята ни”, отбелязва възмутена дама, която много бързо си навлича гнева на останалите потребители.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ