Приеха Боян Радев по спешност в „Пирогов“

Boyan-Radev

Двукратният олимпийски шампион по борба Боян Радев е бил приет по спешност в „Пирогов” след нелеп инцидент в центъра на София. Случката станала преди десетина дни, съобщава Lupa.bg. Видният колекционер пострадал лошо, след като се спънал в колче за паркинг на улица „Солунска”, близо до дома му, разказват близки до легендата.

Инцидентът станал малко след рождения ден на Радев, който е на 27 февруари. При спъването той загубил равновесие и паднал. Известният с даренията си ексшампион си ударил лошо главата и си извадил рамото. Освен това получил охлузвания и рани по ръцете.

Свидетели на инцидента веднага го откарали в „Пирогов“, където му е била оказана първа помощ. Лекарите решили да оставят легендарният спортист, световен шампион от Толедо през 1966-а, за наблюдение в болничното заведение за два дни. След това 77-годишният бивш борец бил изписан за домашно лечение от спешната болница.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ