Бомба в ефира на Нова телевизия, на екран се завърна огромна красавица! (СНИМКИ)

Нова телевизия

Истински фурор в ефира на Нова телевизия. На екран се завърна едно от любимите и най-красиви лица на медията – синоптичката Никол Станкулова.

Брюнетката не бе на екран няколко месеца, след като в средата на ноември стана майка на момиченце, което кръсти Теа.

Днес Станкулова се появи в къса черна рокля, като показа, че доста бързо е влязла във форма и отново изглежда зашеметяващо пред камерата. Преди време синоптичката бе признала, че е качила 11 килограма по време на бременността, но само няколко дни след раждането ги е свалила, без дори да спортува.

„Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа на денонощие“, бе споделила преди време Никол.

Малко преди Станкулова и синоптичката на Нова телевизия – Гергана Малкоданска, също стана горда майка на момченцето Лео. Въпреки много приоритети към момента тя и бебчето са добре и много щастливи.

Малкоданска се завърна на екран скоро, а докато отсъстваше прогнозата за времето освен от Нора Шопова, бе съобщавано и от Ники Василковски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ