Нови сензационни разкрития: Криминалистите открили рапъра Кобака чисто гол, а любовницата му Валентина…

1552891887-1552831784-1

„Гледката беше страшна. Страшна. На никого не пожелавам да загуби по такъв начин детето си. Костадин ми беше слабостта. Угаждал съм му за всичко, а може би не е трябвало”. Думите са на съкрушения от мъка баща на загиналия нелепо рапър Костадин Кобаков – Асен. В неделя около 7 часа сутринта той е открил труповете на сина си и новата му приятелка Валентина в автомобила „Мерцедес” на Костадин в Пловдив, пише „Монитор“. 

Преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража. Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в някоя дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент.

Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Кобаков имал 4 700 лева в себе си, но явно е предпочел да се похвали с дълго мечтаното жилище в Пловдив. Той е от голяма фамилия от Пазарджик, където имал също апартамент. За да си купи този в Пловдив, продал жилището си в съседния град. Имал жилище и в Слънчев бряг, където бил цялата зима. Тъй като апартаментът му в Пловдив още не бил обзаведен и оправен, с Валентина отишли в гаража. Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите.

Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие, считат от полицията в Пловдив. Случилото се е нещастие и инцидент, но не и двойно убийство. Според криминалисти гледката в гаража наистина е била потресаваща. Костадин бил намерен изцяло гол, а Валентина не била облечена от кръста надолу. Тя носела ботуши с високи токчета, които били от модела над коляното, тип „чизми”.

Заради газовете от ауспуха на леката кола любовниците най-вероятно са заспали и са починали в съня си без да се мъчат, обясняват опитни криминалисти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ