Цял Пазарджик е потресен от смъртта на Кобака, погребват го днес

1552977959-1552891887-1552831784-1

Рапърът Костадин Кобаков – Кобака ще бъде погребан на пазарджишките гробища днес, съобщава „Телеграф“.

Целият град е потресен от нещастния инцидент, отнел живота на младия мъж, и тези, които са го познавали, не могат да повярват, че този „жизнерадостен и душа човек“ си е отишъл завинаги.

„Видяхме се в петък следобед. Времето беше хубаво и той разхождаше кучето си навън. Много свястно и добро момче. Поздравяваше всеки от квартала, никого не подминаваше“, сподели негов познат, който не може да повярва, че Коцето вече го няма.

Кобака не се е занимавал с музика повече от 10 години, но като по-млад се е увличал по брейк и рап, имал записи с Мишо Шамара и Ванко 1.

Припомняме, че преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража. Тя била семейна и с две деца.

Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в някоя дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент. Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Кобаков имал 4 700 лева в себе си, но явно е предпочел да се похвали с дълго мечтаното жилище в Пловдив.

Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите. Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ