Изхвърлят една от водещите от „На кафе“

1552899052_knig

Голяма част от екипа на Гала и предаването „На кафе“ недоволастват от една от водещите на предаването. Става въпрос за един от петимата ко-водещи на Гала – Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Андреа Банда и Илиян Любомиров.

Новите попълнения в предаването на Гала трябваше да внесат свежест и да вдигнат рейтинга. Изглежда обаче не са подбрали прецизно кадрите си, тъй като част от тях се излагат и дразнят ухото и окото на зрителя.

Вътрешни източници издадоха, че младата репортерка Ева Веселинова е вбесила колегите си с безумните коментари, които прави по време на ефир. Най-бесни от плиткоумието й били журналистката Кристина Патрашкова и оперният певец Юлиян Константинов, които се славят с добър изказ и аналитично мислене. Те смятат, че блондинката незаслужено е седнала до тях.

Не така стои въпросът при младата и амбициозна Ева, на която работата като репортер в „Господари на ефира“ й се стори твърде недостатъчна и реши да нахалства за „На кафе“. Ако проследим коментарите в социалните мрежи ще видим, че и зрителите масово недоволстват от нейната поява на екран. Андреа също е недолюбвана от хората, но пък по някакъв начин е спечелила симпатиите на колегите си и на този етап не я грози изгонване, какъвто е случаят с Веселинова.

Оказа се, че любимец на публиката е Илиян Любомиров. Вечно усмихнатият поет бързо се наложи на тв екрана и успя да засенчи дори лицето на предаването – Гала. Зрителите на „На кафе“ дори изказват мнение, че той трябва да наследи стола на тв водещата един ден.

Илиян и приятелката му Петя Дикова пък са в трескава подготовка за появата на първия си наследник. Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева трябва да роди след близо два месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ