Килъри разстреляха като куче ортак на мъжа на Наталия Гуркова в Йоханесбург (СНИМКИ/ВИДЕО)

40

Сръбски гражданин е станал жертва на показано убийство в икономическата столица на Южноафриканската република (ЮАР) Йоханесбург, съобщават белградски медии. Маскирани и въоръжени лица са разстреляли 51-годишен мъж в събота посред бял ден, докато е крала мотоциклета си по улиците на града. 

Нападателите са пътували с кола. Те са спрели колата и са открили огън по жертвата.  Според свидетелите стрелците са били облечени в черно, с ръкавици и очила.

„Чух шест изстрела. Единият стреля, а другият се строполи. След това нападателят седна в колата, от нея излезе втори мъж и продължи да стреля по жертвата на земята“, разказа очевидец пред  „News24“.

Загиналият е идентифициран като Югослав С. от Белград.

Полицията в Йоханесбург съобщава, че за престъплението се издирват  четирима души.

Сръбско издание свърза разстрела от 16 март с убийството на Джордже Михалевич. Бизнесменът от сръбски произход и съпруг на Наталия Гуркова бе разстрелян в ЮАР на 25 септември. „Мондо“ написа, че двамата са имали общ бизнес с диаманти и злато.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ