БСП възкръсна в парламента – Драгомир Стойнев плаши всички наред! Касабов го срина със земята: Мандрите свършиха, идвайте да работите

2fe0ff23772142d4aa02eb8cc2733955

БСП се върна в парламента. По време на дебатите за новия състав на ЦИК, в пленарна зала се появи Драгомир Стойнев, който трябваше да представи кандидатите на червените за избирателната комисия. Той обаче не пропусна възможността да се изпокара с останалите депутати.

„Смяната на модела започва със смяната на ЦИК. Смяната на модела минава и през смяната на политиците в тази зала, на кметовете, на цялата система. Виждам обладаването на г-н Цветанов от българските социалисти, г-н Цветанов вие сте обладан“, заяде се с управляващите Стойнев.

„Много бързо забравихме как управляващата коалиция не желаеше да се спазва закона. Бяхме свидетели на едно политическо гънене от сутрин до вечер по телевизиите, когато едни и същи хора обясняваха, че няма нужда да се променя ЦИК, на следващия ден твърдяха точно обратното. Считаме това за непрофесионално, аморално. Такъв е хаосът, в който живеем“, отново направи политечско изказване той.

„Нормално е цялата зала да се занимава с БСП, защото тя ще бъде победителката на евроизборите“, отсече бившият енергиен министър, с което само предизвика смях в залата.

„Силно се надявам, че и при вас ще има такъв дебат. При нас ръководителите стават с избори, а при вас се спускат“, атакува отново ГЕРБ човекът на Нинова.

Цветан Цветанов му отговори, че за пореден път от БСП разпростаняват фалшиви новини от трибуната на Народното събрание.

Валентин Касабов от НФСБ пък направо срина със земята Стойнев и липсващите му колеги. „Един представител на левицата, който показа моноспектакъл. Говорят за морал – вижте ги не работят, в гората ли са, в землянките ли са? Какво да кажем за 2/3 представителните как ще го обясните на пенсионерите, за които се биете, че синини получихте? Искате смяна на модела, автоматите и разстрела ли да вземем, да възкресим Сталин и Ленин и да започнем от първите редици. Предайте на партизаните, че мандрите свършиха, да идват да работят“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ