Краси Радков обърна гръб на Слави Трифонов!

Слави Трифонов

Актьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне „Шоуто на Слави“ и вече е провел няколко разговора с Дългия в тази посока, твърдят хора от предаването.

Комикът искал да се отдели от Трифонов по възможно най-безболезнения начин, но условията в договора му били железни. „Слави държи хората си като във феодално владение и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е възможно да се стигне до съд“, предупреждават запознати от шоуто, пише „Галерия“.

Желанието на актьора да се отлюспи не е продиктувано от финансови подбуди, а било въпрос на принципи. От доста време насам Радков имал пререкания със сценаристите, които според него му измисляли скучни и тъпоумни реплики. Дебелашките шеги не се нравели дори на Слави, който по време на актьорските вечери най-малко се забавлявал на скечовете на Краси. Неодавна комикът дори бойкотира сценария и заложи на това, което умее най-добре – да импровизира.

И аз искам Иво Сиромахов да ми някакъв хубав текст, ама…“, уж на шега подхвърли актьорът. Дългия видимо се изнерви от нежеланието на Радков да изиграе скеча и дори го замери с химикалка.

Истината е, че Краси вече психически не издържа. Дългия често му вдига скандали заради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно“, клатят глава запознати. И допълват, че единствената причина Радков толкова дълго да се задържи при Слави, е близкото им приятелство, което вече виси на тънък косъм.

Междувременно „Шоуто на Слави“ живее последните си месеци в Би Ти Ви. Сигурни източници разкриват, че Трифонов няма да получи предложение за нов сезон от есента и ще се блещи на екрана само до лятото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ