Разпита продължава: Цветанов отговори кратко и ясно на въпроси за апартаментите му!

Цветан Цветанов

Няма никаква договорка за апартамента ми. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти. Цветанов заяви, че вчера се е обяснявал за апартаментите си и днес няма да го повтаря. 

„Двата апартамента, които съм прехвърлил и съм направил замяна за този, който съм купил, са в същия район. От гледна точка на местоположение, предишните два са на много по-хубаво място“, посочи Цветанов. По думите му има замяна и разликата е от около 39 или 40 кв. метра и той е доплатил за жилището си 100 хил. лв.

„Направил съм го по банков път съгласно българското законодателство. Попълнил съм съответните декларации“, уточни Цветанов. На въпрос дали негов бивш служител е купувач на двата заменени апартамента, Цветанов обясни, че този човек не е служител в ГЕРБ.

Той посочи, че не може да коментира действия на други лица, които са правили сделка „Аз мога да говоря за моята сделка, която е правена по българското законодателство“, поясни Цветанов. „Няма нищо, което да е незаконно. Няма никаква договорка с когото и да било“, каза още Цветанов.

Сигнал за апартамента на Цветан Цветанов е внесен в прокуратурата от гражданското сдружение „Боец“. Негов председател е Георги Георгиев, който е известен с контактите си с избягалия банкер Цветан Василев, уточнява Канал 3. Той защитава публично предимно тезите на подсъдимия за източването на КТБ, а преди време се срещна с него в Белград и дори разпространи снимки.

За сигнала днес съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова  От „Боец“ са сезирали и комисията „Антикорупция“, така че двете институции паралелно ще работят по този случай.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ