Волен Сидеров: Чакам Валери Симеонов да се разберем като мъже

волен сидеров 2

„При министерските постове винаги може да има разместване, но се надявам да не се срути коалицията. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в кулоарите на Народното събрание по повод дали ще има министерски оставки и трусове след скандалите с апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

„БСП не са готови да управляват, ако бяха да им дадем властта. Значи трябва да поддържаме коалицията докато се появи някой по-добър“, добави Сидеров.

По думите му скандалът няма да се отрази на ГЕРБ и няма да загубят изборите. Волен Сидеров изтъкна разделението в БСП между Сергей Станишев и Елена Йончева, което ще отслаби резултата на червените.

„Въпросът е какво правим ние, Патриотите. В събота съм официално поканен на конгреса на ВМРО. Сега дори чакаме г-н Валери Симеонов да го питаме и да се съберем като мъже и да решим дали се явяваме заедно или отделно. При това положение няма да се нападаме и ще си довършим управленската програма“, заяви още Сидеров.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ