Вдовицата на Шабан Шаулич се срина, не спи, не яде – страшно е

1553242719-clipboard05

Преди малко повече от месец цяла Сърбия бе потресена от внезапната смърт на световноизвестния певец Шабан Шаулич. Припомняме ви, че Кралят на юго фолка загина на 17 февруари при зверска катастрофа, която стана в Германия.

Въпреки, че от трагедията измина повече от месец вдовицата му Гордана Шаулич все още не може да преживее огромната мъка, споделят нейни близки.

„Тя не може да преодолее смъртта на съпруга си. Заради огромната мъка е направо съкрушена и не иска да напуска семейната къща. Всички я умоляваме – дори й предлагаме да замине извън Белград, но тя категорично отказва“, казват приближени до вдовицата на Шаулич.

„Гордана е много зле. Изобщо не излиза. Не иска и да се вижда с хора. Единствените, които я посещават са децата й. При нея ходят и кръстниците й Зорица Брунклик и Миролюб Аранджелович Кемис. С тях тя говори по цяла нощ и не спира да плаче. Не спи, не яде – страшно е. не иска да напуска дома й, защото както тя каза – се надява във всеки един момент Шабан да се прибере отново у дома. Тя все още не може да повярва, че е мъртъв и очаква да го види жив и здрав“, споделят близките на Гордана.

Превод: БЛИЦ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ