Пълен обрат: Шефът на „Охранителна полиция“ не е арестуван! (СНИМКИ)

кьосев

Разследващата полицайка от Благоевград Розалина Кьосева е задържана за 24 часа след сутрешната акция на прокуратурата и Вътрешна сигурност. На работното й място е извършен обиск и са иззети документи. След анализ на събраните доказателства предстои да се прецезира за какво конкретно ще бъде обвинена.

Баща й Георги Кьосев, който е шеф на „Охранителна полиция“ в областната дирекция, не е задържан и след оказаното съдействие за претърсване на семеен апартамент се върнал на работното си място, пише struma.bg.

Утре прокуратурата в Благоевград ще даде официален брифинг по случая.

Розалина Кьосева бе арестувана заради Владо Боклука, който е част от организираната престъпна група на Венцислав Сотиров-Мишката. Двамата имали връзка, която датирала от няколко години. В момента Владо е в затвора, където излежава присъда за наркотици, а освен това има и издадена Европейска заповед за задържане в Гърция, заради пласиране на фалшиви пари. Кьосева си позволявала да внася телефон на арестанта и да го захранва с информация, която да ползва в работата му, информира struma.com.

Множество са крими проявите на Боклука, който от години е активен в Благоевград. Дознателката Кьосева отдавна е обект на наблюдение, въпреки предупрежденията явно не е спряла връзката си с Владо, макар и зад решетките. Любов е, така колегите и коментират действията ѝ.

Снимки: Булфото


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ