Помните ли Огнян, който взриви света с “К**ви, яжте, пийте, Огито черпи”? Ето какво се случи с него! (СНИМКИ)

огито

“Бургаският гларус” Огнян Иванов, станал известен в целия свят с крилатата фраза „К**ви, яжте, пийте, Огито черпи“, има ново амплоа – той вече е водеща фигура в охранителна фирма, пише „Флагман“.

Вчера Огито и други гардове влязоха в новините заради скандала в луксозния комплекс в Черноморец “Флорес Гардън”, където две фирми си оспорват правото за собственост и стопанисване. Причината е в промяната на пропусквателния режим.

Спорът избухна между Нено Михайлов, собственик на „ТНТ травел“ ЕООД и дългогодишен наемател на плажа в Черноморец, и Милен Янков, който стопанисва комплекса. Според Михайлов над 60% от собствениците не били доволни и искали неговата фирма да поеме управлението. Служители на фирмата, сред които и Огито, вчера пристигнали в комплекса и сменили пропусквателния режим. Те твърдят, че това станало спокойно и без ексцесии. Изпратили и снимка, за да покажат, че са в добро настроение и няма напрежение.

Огито заедно с други охранители си правят селфи във Флорес гардън

През 2011 година Огито дал интервю за изданието, в което разказал интересни подробности за живота в Бургаския затвор, където прекара една година – за търговията с цигари, кафе и как се крият мобилните телефони. “Увива се в найлон, чорап и презерватив. Връзва се от едната страна с въженце и се изхвърля през прозореца. Краят на въженцето е вътре. Идват на проверка – няма го телефона и след това се изважда обратно”, разказва той.

По това време храната не ставала за нищо. “Вместо ориз, дават булгур, сутрин за закуска – купа с вода, вътре плуват недосварени макарони и от предната вечер неизмити от купата картофи и люспи. Единствено в четвъртък се „отпускаха“ и даваха тук-таме мусака или по някое кюфте”, казва Огито.

“Спомням си за едно циганче, което нямаше храна. Поиска шпеков салам от затворник и той го накара да си пъхне щафетата в ануса. Колкото от колбаса успее да навре отзад, толкова ще му бъде отрязано и дадено. Това го видях с очите си”, допълва той.

Гаврите между затворниците се правели от скука, някакъв вид представление, за да се смеят останалите.
За първи път пред изданието Огито показа и татуировката си с надписа. После бе поканен като гост в „Шоуто на Слави“, „Споделено с Камелия“ и др.

Огнян Иванов – Огито през далечната вече 2011 година

През октомври миналата година се разбра, че крилатата фраза е прелетяла до другия край на света и стигнала чак в токийската Седмица на модата.

В инстаграм профила на модното събитие, където се публикуват най-забележителните кадри от седмицата, азиатска манекенка носи дълги до земята шал-ръкави с надпис „К**ви, яжте, пийте, Огито черпи“.

Крилатата фраза „К..ви, яжте, пийте, Огито черпи“ вдъхнови и дизайнери

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ