Не е за вярване какви ги върши една от жриците на любовта на Марто Дебелия (Снимки)

3

Кандидат-плеймейтката от Перник, Вероника Никифорова, която доби популярност покрай сводника Мартин Филипов – Дебелия от Благоевград, тъй като бе основен свидетел по делата му за трафик на дрога и жива плът, е примерна студентка в Правно-историческия факултет на ЮЗУ.

Никифорова заляга над тежката материя и бори история и право, потъвайки в дебрите на сложните науки. С химикал и тетрадка Никифорова се снима, за да покаже, колко старателно се готви за тежък изпит, който ще я приближи да заветната цел да стане адвокат, пише struma.com.

Никифорова има опит да говори пред магистратите, давайки свидетелски показания за Марто Дебелия и неговите действия с момичета, експлоатирани сексуално, след употреба на наркотици.

На последните заседания по делата Вероника не се явяваше, което изнерви магистратите, които я заплашиха с принудително довеждане в залата.

И докато съдът се терзаеше къде ли е основната свидетелка Никифорова, се забавляваше на море в Гърция. Но всичко е добре, когато свършва добре и след неколкократни повиквателни тя се яви с съда.

Бъдещият адвокат В. Никифорова се спрягаше за гадже на ловеца на бежанци Динко Вълев, участваше в „българоиндийската“ продукция „Слончето Раму“, изпълнявана от мега звездата Ашли, има и куп други изяви.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ